Lignji patagonski

Patagonski lignji so visokokvalitetni izdelek s čvrstimi stenami katere se ob pečenju najmanj skrčijo zato je z njimi vsak obrok popoln.

Priprava

Pred pripravo je potrebno izdelek odtaliti na sobni temperaturi. Odtaljene lignje lahko napolnite z rižom in lovkami ter jih skuhate v paradižnikovi omaki. Seveda se lahko pripravijo tudi v ponvi ali fritezi, za kar je potrebno le 2-3 minute. Polnjene lignje postrezite s svežim petršiljem, ocvrte pa lahko servitate ob tatarski omaki z rezino osvežujoče limone.

Ledo riba ne vsebuje konzervansov in predstavlja naravni vir pomembnih hranljivih snovi

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!