Predocvrti, paniran in oblikovan izdelek iz ribjih filejev. Hitro zamrznjeno.
Hranilna vrednost | na 100g* |
---|---|
Energijska vrednost | 364 kJ / 87 kcal |
Beljakovine | 2,9 g |
Ogljikovi hidrati | 12 g |
Maščobe | 2,2 g |
Pečica: Na pekač položite papir za peko in nanj položite neodmrznjene ribje palčke. Pečite jih v predhodno ogreti pečnici na zgornji višini na 220°C 15 do 17 minut brez ventilatorja ali na srednji višini na 220°C 13-15 minut z vključenim ventilatorjem z enkratnim obračanjem po 10 minutah pečenja. / Ponev in Friteza: Potopite neodmrznjene ribje palčke v vroče olje (170°C) in jih cvrite 3,5 do 4 minute v fritezi ali 5-8 minut v ponvi, z enkratnim obračanjem tekom cvrenja.