Panirane ribje palčke iz ribjih filejev

Predocvrti, paniran in oblikovan izdelek iz ribjih filejev. Hitro zamrznjeno.

Povprečna hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100g*
Energijska vrednost 364 kJ / 87 kcal
Beljakovine 2,9 g
Ogljikovi hidrati 12 g
Maščobe 2,2 g
Priprava

Pečica: Na pekač položite papir za peko in nanj položite neodmrznjene ribje palčke. Pečite jih v predhodno ogreti pečnici na zgornji višini na 220°C 15 do 17 minut brez ventilatorja ali na srednji višini na 220°C 13-15 minut z vključenim ventilatorjem z enkratnim obračanjem po 10 minutah pečenja. / Ponev in Friteza: Potopite neodmrznjene ribje palčke v vroče olje (170°C) in jih cvrite 3,5 do 4 minute v fritezi ali 5-8 minut v ponvi, z enkratnim obračanjem tekom cvrenja.

Ledo riba ne vsebuje konzervansov in predstavlja naravni vir pomembnih hranljivih snovi

Cookie policy

Da bo spletna stran lahko pravilno funkcionirala in da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke. Več informacij poiščite v naši  Politiki piškotkov.

Izbor piškotkov na tem spletnem mestu

Spletni strani omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih in/ali oglaševalskih piškotkov, opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse Ok!